İşletmenize Özel
Personel Devam
Kontrol Sistemi

Personel Devam Kontrol Sistemi (PDKS), web ve mobil tabanlı bir uygulama olup çalışanlarınızın çalışma süreleri, fazla mesaileri, izinleri ve devamsızlık bilgilerini hesaplayarak, hakediş ve kesintilerini kaydeder ve yönetir.



Neler Sağlıyoruz?

Çalışanların giriş-çıkış saatlerini, fazla mesailerini, izin ve devamsızlık bilgilerini kaydeder, hakediş ve kesintileri hesaplar, entegre yapısıyla verimli personel yönetimi sağlar.

Çalışma Süresi Takibi

Çalışanların giriş-çıkış saatlerini otomatik olarak kaydeder ve günlük, haftalık çalışma sürelerini hesaplar. Bu sayede çalışanların verimliliği ve çalışma düzeni kolayca izlenebilir.


Fazla Mesai Yönetimi

Fazla mesai saatlerini kaydederek, bu sürelerin doğru bir şekilde yönetilmesini ve hak ediş hesaplamalarının yapılmasını sağlar. Fazla mesaiye bağlı ödemelerin doğru ve zamanında yapılmasını sağlar.


İzin ve Devamsızlık Takibi

Çalışanların izin ve devamsızlık bilgilerini kayıt altına alır. İzin taleplerinin ve devamsızlık durumlarının kolayca yönetilmesine olanak tanır, böylece personel yönetimi daha etkili hale gelir.


Entegrasyon Yeteneği

Çeşitli cihazlar ve diğer yazılımlarla kolayca entegre olabilir. Bu özellik, mevcut sistemlerle uyumlu çalışmayı ve verilerin tek bir platformda toplanmasını mümkün kılar.


Hakediş ve Kesinti Hesaplama

Çalışanların maaş, prim ve kesinti bilgilerini otomatik olarak hesaplar. Bu özellik, bordro işlemlerinin doğru ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesine yardımcı olur.


Raporlama ve Analiz

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde, çalışanların çalışma saatleri, izinler, devamsızlıklar ve fazla mesai bilgileri ile ilgili detaylı raporlar oluşturur. Bu raporlar, yönetim kararlarının alınmasında büyük bir kolaylık sağlar.

Neden
PDKS

Kullanmalısınız?

İşletmenizi Birlikte Büyütelim

Aradığınız Tüm Cevaplar İçin
EGY Yazılım

Top